Mer information
  • Stockholm

Adress

Katarinavägen 15

Postnr

105 12

Ort

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidare

Rekrytering / Tjänst

TT söker nyhetschef

Om tjänsten

TT Nyhetsbyråns redaktion är alltid i gång, dygnet runt, under årets alla dagar.

Nu söker vi en nyhetschef till vår kvällsdesk. I rollen leder du nyhetsarbetet kring kvällsdesken, med stort fokus på det snabba nyhetsarbetet.

Du har en vass nyhetsnäsa och gott publicistiskt omdöme, en utpräglad ledarförmåga, är bra på att samarbeta och du är en engagerad chef. Du är intresserad av att utveckla både vår journalistik, våra arbetsmetoder och av hur vi på bästa sätt publicerar vårt material på olika plattformar.

Deskchefen är spindeln i nätet i en stor del av vårt nyhetsarbete. Rollen kräver dokumenterad arbetsledarvana, en stor ämnesbredd och stresstålighet samt ett väldigt gott omdöme.

Den kräver också en stor förmåga till samarbete med övriga delar av redaktionen.

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde v35 eller enligt överenskommelse.

Om TT

TT Nyhetsbyrån levererar text, bild, video, grafik och färdiga sidor till Sveriges mediehus, företag och myndigheter. Vi erbjuder redaktionellt innehåll för alla olika kanaler. TT Nyhetsbyrån ägs av Sveriges största mediebolag och har i dag cirka 200 anställda plus ett stort antal frilansare.

Ansökan och kontaktuppgifter

Frågor om tjänsten ställs till övergripande nyhetschef Lisa Abrahamsson (la@tt.se) eller redaktionschef Vicktor Olsson (vo@tt.se). Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt och senast den 15 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!