Mer information
  • Stockholm

Adress

Katarinavägen 15

Postnr

10512

Ort

Stockholm

Anställningsform

Vikariat

Rekrytering / Tjänst

HR-administartör

Som HR-administratör hos oss blir du en del av ett team på tre personer: en HR-chef, en HR-administratör och en löneadministratör. Arbetsuppgifterna består av brett HR-arbete där du samarbetar med HR-chef, övriga chefer och medarbetare i organisationen. Du kommer bland annat att arbeta med följande uppgifter:

- Rekrytering och bemanning inom den redaktionella verksamheten där du har en samordnande roll
- Erbjuda support till medarbetare i personalrelaterade frågor
- Agera systemansvarig i bemanningsverktyget Medvind
- Sköta administration i vårt personalsystem Hogia
- Stötta löneadministratör med reseräkningar samt diverse annan administration

Tjänsten är ett 12 månaders föräldravikariat på heltid med start oktober 2019. Eventuellt finns chans till förlängning.

Vem söker vi?

Vi vill att du som söker har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter inom HR. Har du en akademisk utbildning inom HR är det meriterande men inget krav. Det är mycket meriterande om du tidigare har jobbat med rekrytering och bemanning.

Som person vill vi att du ska vara relationsbyggande, serviceinriktad och konsultativ då du kommer att ha många olika kontaktytor i rollen. Du har en god administrativ förmåga och är duktig på att strukturera ditt arbete.

Då vi är ett litet team vill vi också att du är prestigelös, är bra på att sätta dig in i nya förutsättningar och arbetsuppgifter och en person som får saker att hända.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en spännande bransch där du får utvecklas inom HR och administration. Du kommer till en grupp med god stämning, där alla tar ansvar för sina arbetsuppgifter samtidigt som man hjälps åt vid behov. Vi sitter i fina lokaler på Katarinavägen i Stockholm med en fantastisk utsikt över Saltsjöns inlopp.

Ansökan

Är du intresserad, vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast den 4 augusti. Urval och rekrytering sker löpande. Vid frågor går det bra att kontakta Karl Lindqvist, HR-chef på karl.lindqvist@tt.se.

Om TT Nyhetsbyrån

Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre.
Vi gör nyheter som läses av nästan hela Sverige. Dygnet runt strävar vi efter att opartisk förmedla nyheter. Vi skriver, direktrapporterar och livesänder från alla viktiga händelser.

TT Nyhetsbyrån är, trots namnet, inte bara en byrå som sysslar med nyheter. Under åren har TT vuxit och även blivit bildbyrå, grafikbyrå och innehållsbyrå. TT erbjuder nu flera tjänster som gör det enklare för företag att kommunicera: bildarkiv, infografik, video och omvärldsbevakning. TT har helt enkelt rätt lösning för alla bolag som vill kommunicera, stora som små.
Vi är 218 anställda och 140 av oss arbetar med nyhetsproduktion som journalister, fotografer, nyhetstecknare med mera. Vårt huvudkontor ligger vid Slussen i Stockholm men vi har även kontor i Malmö, Göteborg, Bryssel och Sydney.